Tjänster/Sammarbete/Sponsring

Tjänster/Sammarbete

Emelie tar emot både hästar för inridning, vidareutbildning, träning, tävling och försäljning samt ryttare för träning i hoppning och markarbete. Möjlighet till gruppträning finns också både hos oss eller på annan anläggning. Uppstallning och skötsel av din häst under tiden du är på exempelvis semester kan annordnas. De mesta kan ordnas efter överrenskommelse.  

Emelie har tävlat upp till och med svår klass på egenutbildad häst, samt tagit flertalet hästar upp till medelsvår klass vissa fortsatt påväg uppåt. Emelie arbetar hästar med tålamod o har jobbat mycket med lite speciella hästar, både de känsliga typerna och de som "har en räv bakom örat" med gott resultat. Räds därför inte för att ta tag i problem. Emelie tränar regelbundet för A och B tränare i hoppning och har många år av träning och utbildning av häst i bagaget.

Företaget innehar F-skatt sedel. 

Prislista ges på förfrågan antingen via mail/sms/telefon. Olika överenskommelser görs efter olika behov, vi individ anpassar efter dina behov.

Sponsring

Emelie tar gärna emot sponsring i olika former och erbjuder olika exponering i utbyte. Exponering kan ske i olika former allt i från logga på ryttar/häst utrustning, lastbil eller här på hemsidan. Emelie tävlar på regionala/nationella/elit tävlingar runt om i hela sverige vilket ger ett ypperligt tillfälle att synas.

Är du intresserad av nån av våra tjänster eller någon annan form av sammarbete kontakta Emelie på:

Mail [javascript protected email address] eller mobil 0705515497

Vill du vara med på en rolig resa? Tveka inte, hör av dej!cool